Deleydenaer.nl - Een bloemenhart voor vrouwen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225572&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleydenaer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deleydenaer.nl
Growers pride

Een bloemenhart voor vrouwen

Bezoekers en patiënten van het HagaZiekenhuis in Den Haag vergaapten zich aan twee reusachtig harten van duizenden rode Anthuriumbloemen.

Met de kamerplanten en snijbloemen vroeg het ziekenhuis aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen en zamelde tegelijkertijd geld in voor de Hartstichting.

Donatie

Iedereen die ter plekke een donatie deed (groot of klein) kreeg als dank gratis een Anthuriumboeketje of kamerplant mee. De Anthurium heeft een kenmerkend hartvormige bloem.

Edith Bense, manager van het Hartcentrum van het HagaZiekenhuis: "Met deze fleurige actie hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Wij ondersteunen de Hartstichting dan ook van harte."
Het HagaZiekenhuis is een van de 16 hart- en vaatcentra in Nederland. In totaal zijn er 12 cardiologen en 5 cardio-chirurgen aan verbonden.

Opbrengst

Alle Anthuriums in het ziekenhuis zijn gratis aangeboden door Anthuriumkwekers, zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan de Hartstichting.
Tot en met eind september verkochten tuincentra, supermarkten en bloemisten ook Anthuriums met een hartvormig label ten behoeve van de Hartstichting.

Ter bevordering van het merkbeeld van de Anthurium, hebben de kwekers en veredelaars van de pot- en snijanthurium alle promotieactiviteiten gebundeld.
Hieruit is de allereerste productambassadeur in sierteelt ontstaan: Claudia Broch.

Zij vervult deze rol vanaf dit voorjaar voor de Stichting Promotie Anthurium. Het eerste project van deze Anthuriumambassadeur is de actie voor de Hartstichting.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225572&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleydenaer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225575&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deleydenaer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deleydenaer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=230,231,232,233" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>